Sig Rytterklub

Sig Rytterklub

  Navn Telefon   Mobil Mail
Formand Putte M.  Lewandowska 75261444   6094 2143 Send mail
         
Kasserer      Rosa Gaard      2678 8941  
         
Sekretær Cecilie-Margrethe Lewandowska      
         
Bestyrelsesmedlem Jannie Gregersen       
         
Bestyrelsesmedlem Julie Carl      
         

Baneanlæg

Tastrupvej 11, Sig

6800 Varde

60942143
       

 

Sig Rytterklub

I 1979 og 1980 var der en flok ryttere som havde Ridelejr på LYkkebjergvej i Sig ved Kirsten Madsen. Det blev begyndelsen til Sig Rytterklub.

Herefter flyttede de over til Ester og Søren Lauridsen på Gl. Præstevej. Der blev arbejdet videre, for at få en klub op at stå. 

Den 19. maj 1982 var der stiftende generalforsamling på Sig Hotel. 

Ridelejren forsatte, men det blev på Filsøvej i Vrøgum. Rytterne red fra Gl. Præstevej og ud til Filsøvej. Undervejs havde de en pause ved Jens Lauridsen i Tinghøj og nogle år senere på Sdr. Randsigvej i Orten. der har altid været stor opbakning fra ryttere og deres forældre. 

Klubben lejede Sørens gamle maskinhus, så nu kunne der være undervisning året rundt. En dejlig ting for rytterne. 

Der blev holdt dressur- og springstævner, Hubertusjagt, Ringridning, Påskeløb, Løvfaldsfest m.v. ligeledes her var der stor opbakning også fra ryttere fra andre klubber. 

I 1995 kunne Søren Lauridsen desværre ikkke huse klubben mere. Søren skulle på velfortjent pension efter et langt arbejdsliv som også indebar en stor hjælp i klubben. Søren og Ester solgte deres gård. 

Klubben kom herefter til Sig by hos Else og Gareth Newton på Tastrupvej 11. 

I de første år klubben havde til huse på Tastrupvej var der undervisning i dressur og spring på udendørs baner, så når frosten kom var der pause med undervisning. 

I 2003 besluttede Else og Gareth at bygge en ridehal. Den 1. januar 2004 stod ridehallen klar til at modtage en flok glade ryttere, som fremover kunne ride og få undervisning uanset hvordan vejret artede sig. 

 

 

Ryttermærke 2010